PayIBAN

PayIBAN is opgericht vanuit de visie om betalen nog makkelijker te maken. Voor zowel consumenten én bedrijven. Betalen van zowel bestellingen én facturen. Vooral het betalen van facturen kan eenvoudiger en makkelijker door gebruik te maken van PayIBAN. Voor het betalen van de eerste bestelling of factuur hoeft de consument of bedrijf maar eenmalig zijn gegevens opgeven. Iedere volgende betaling kan daarna eenvoudig met één klik worden voldaan.

Uw voordeel met PayIBAN?

Het voordeel voor bedrijven is dat aan zakelijke klanten die PayIBAN als betaaloptie gebruiken extra diensten kunnen worden aangeboden : gegarandeerd betalen op rekening. PayIBAN is namelijk gebaseerd op het alom bekende incasso-product maar volledig aangepast aan de nieuwe SEPA-regels en richtlijnen. Dit betekent dat PayIBAN gebruikt kan worden voor zowel eenmalige als doorlopende betalingen. Bedrijven kunnen zakelijke klanten de niet-storneerbare PayIBAN-variant aanbieden. Bestellingen van zakelijke klanten worden dan automatisch geïncasseerd en één keer per maand wordt er één verzamelfactuur gestuurd. Het mes snijdt aan twee kanten. Bedrijven hoeven nog maar één verzamelfactuur te verzenden waarvan alle bestellingen en orders al betaald zijn. Zakelijke klanten hoeven maar één verzamelfactuur in te boeken in plaats van honderden dan wel duizenden afzonderlijke facturen.

together we build

burodevelopment heeft alle de kennis in huis om PayIBAN voor u te implementeren binnen uw UNIT4/Coda of Twinfield omgeving. Wij kennen de functionele processen rondom SEPA en zijn experts op gebied van de API’s.